• itulau_fanua

E fa'afefea ona e fa'amama ato mamago?

O ato mago o mea aoga ia mo le fa'amamago o au mea ma mea faigaluega a'o e auai i gaoioiga i fafo e pei o tolauapiga, savaliga sopo, ma alovaa.Ae ui i lea, i le aluga o taimi e mafai ona palapala ma manaʻomia le faʻamamaina e faʻamautu ai lo latou aoga.I totonu o lenei tusiga, matou te tuʻuina atu ia te oe se taʻiala taʻitasi i le auala e faʻamama ai ato mamago.

 

Laasaga 1: Aveese le ato mago

O le laasaga muamua i le faʻamamaina o se ato mago o le faʻamama uma o mea o loʻo i totonu.E aofia ai so'o se lavalava, mea fa'aeletonika, po'o isi mea e mafai ona teuina i totonu.Siaki lelei le ato ina ia mautinoa e te le'i misia ni aitema a'o le'i alu i le isi laasaga.

 

Laasaga 2: Lulu ese otaota

A uma ona sasaa le taga, lulu malosi i fafo e aveese ai soʻo se palapala matala, oneone, poʻo otaota atonu na faʻaputu i totonu.O le a faafaigofieina ma sili atu ona aoga le faagasologa o le faamamaina.

 

Laasaga 3: Fufulu le ato

Sosoo ai, fufulu le taga i vai mama.Fa'aaoga se fa'agaau, ulu ta'ele, po'o se fa'apa'u e fufulu lelei ai le ato, ia mautinoa e aveese so'o se otaota o totoe mai totonu ma fafo.Aua le fa'aogaina so'o se mea e fa'amamā ai po'o fasimoli i le taimi lea.

 

Laasaga 4: Fa'amama le ato

A uma ona fufulu le taga, ua oʻo i le taimi e fufulu ai.E mafai ona e fa'aogaina se fasimoli mālū po'o se fasimoli ua fa'atulaga fa'apitoa mo le fa'amamāina o mea i fafo.Mulimuli i fa'atonuga o lo'o i luga o le fa'ailoga o oloa ina ia mautinoa o lo'o e fa'aogaina sa'o.Aua ne'i fa'aogaina le pisapisao po'o isi vaila'au malosi, aua e ono fa'aleagaina ai le vai o le ato.

 

Fa'aaogā se pulumu vaivai po'o se omomi e olo lemu ai le ato, fa'alogo toto'a i so'o se pisia po'o vaega o lo'o fa'aputuina palapala mamafa.Ia mautinoa e fufulu uma totonu ma fafo o le ato.

 

Laasaga 5: Toe fufulu le ato

A mae'a ona e fa'amama le ato, fufulu lelei i le vai mama e aveese ai so'o se fasimoli po'o mea fa'amama.Ia mautinoa e te fufulu lelei e puipuia ai soʻo se afaina o le paʻu pe a faʻafeiloaʻi le ato ma lou paʻu i le lumanaʻi.

 

Laasaga 6: Faamago le ato

O le laasaga mulimuli i le faʻamamaina o se ato mago o le faʻamago.Liliu le ato i fafo ma tautau i se vaega e savili lelei mai le susulu o le la.Aua le tu'u i totonu o le mea fa'agogo pe fa'aaoga so'o se mea e fa'aavela ai e fa'agogo ai.Afai e fa'ataga e fa'atonuga o le tausiga o le ato, e mafai ona e tautau i se nofoaga paolo ma fa'ataga e mago fa'alenatura.

 

I se aotelega, o le faamamaina o se ato mago o se faiga faigofie e aofia ai le sasaa o le ato, lulu i fafo otaota, fufulu le taga, faʻamamāina i se vailaʻau mama poʻo se fasimoli, toe fufulu, ma faʻataga i le ea mago.E ala i le mulimuli i laasaga nei, e mafai ona e tausia lau ato mago i se tulaga sili ona lelei ma faʻalautele lona ola mo le tele o isi mea i fafo.Manatua e faitau fa'atonuga o le tausiga o lo'o sau ma lau ato mago ma 'alofia le fa'aogaina o so'o se vaila'au malosi po'o mea faigaluega fa'afefe i le taimi o le fa'amamāina.


Taimi meli: Iuni-13-2024