• itulau_fanua

O le ato tino mate mo le pusa maliu

O se ato tino oti mo se pusa oti o se ituaiga faʻapitoa o ato tino ua mamanuina e faʻafaigofie ai le fesiitaiga o se tagata ua maliu mai se falemaʻi poʻo se fale maliu i se falelauasiga poʻo se fanuatanu.O taga nei e faʻaaogaina e puipuia ai le tino mai le faʻaleagaina ma faʻasaoina i le taimi o felauaiga.

 

O ato e masani lava ona faia i mea mamafa, e le susu e mafai ona faʻafefe i tuʻi ma loimata.Ua mamanuina ina ia lava le lapopoa e ofi ai se tino matua lapopoa, ma e mafai ona faʻapipiʻi lima faʻamalosi poʻo fusi e faʻafaigofie ai ona ave.O ato foi ua mamanuina ina ia manava, faʻatagaina soʻo se susu tele e faʻafefe ma taofia ai le fausiaina o manogi.

 

O taga tino oti mo pusa oti e maua i le tele o sitaili ma meafaitino, e fuafua i manaʻoga o le falelauasiga poʻo le fanuatanu.O nisi ua mamanuina ina ia lafoai, ae o isi e mafai ona toe faʻaaogaina i le tele o taimi.O nisi e faia i mea gaosia, ae o isi e fausia mai filo faanatura e pei o le cotton poʻo le fulufulu mamoe.

 

E le gata i le ato lava ia, o se ato tino oti mo se pusa oti e mafai foi ona aofia ai mea e pei o le sipi tapuni, itu faʻafefe e maua ai le tele o avanoa mo le tino, poʻo se faʻamalama manino e faigofie ai ona iloa le tagata ua maliu.

 

Pe a tuu se tagata ua maliu i totonu o se taga tino oti mo se pusa oti, e masani lava ona tuʻu i luga o le fatafata ma o latou lima e kolosi i luga o le fatafata.Ona fa'amaufa'ailogaina lea o le ato i se sipa po'o se isi masini tapuni ina ia mautinoa o lo'o tumau pea le tino ma puipuia i le taimi o felauaiga.

 

O taga tino oti mo pusa maliu o se vaega taua o le sauniga o maliu ma e faʻaaogaina e faʻamautinoa ai o loʻo tausia le tagata ua maliu i le mamalu ma le faʻaaloalo.Ua mamanuina ina ia maua ai se auala saogalemu ma le tumama e felauaiga ai le tino mai le tasi nofoaga i le isi, ae puipuia foi mai le faaleagaina ma le faasaoina mo le sauniga o le falelauasiga.


Taimi meli: Iuni-13-2024